The Link URL is rendered with the description appended to it???

Jun 12, 2012 at 10:56 PM
Edited Jun 12, 2012 at 11:05 PM

Hi

I am trying out the 2010 version of the web part.

I have it set to Horizontal, Show in the same window. The anchor/link is set to the Link URL value along with the Description value. For e.g., if I have the Link URL to be http://www.yahoo.com in my list item, and the corresponding description is left empty, the rendered anchor element shows up with a http://www.yahoo.com;http://www.yahoo.com - basically with the 'description' value of the Link URL column appended to the Link URL value. If the description is set to say 'Takes you to Yahoo page', the rendered URL is set to http://www.yahoo.com;Takes%20you%20to%20Yahoo%20page'

With the URL like this, when I click on the menu item, it is going to a 'url not found' page.

<spNav:spNavMenu2010 runat="server" id="TopNavigationMenu" Set_MenuOrientation="Horizontal" Set_TopNavigationMenu="yes" Set_MenuList="MySiteNavigationMenu" Set_ServerURL="https://intranet.mycompany.com" __WebPartId="{BF172952-6946-45B7-AC43-402939FE4AE7}"/>

Here is a the list of columns I created in the list:
<View Name="{95A3EC93-9679-4344-AA17-E9C9F3B5B564}" DefaultView="TRUE" MobileView="TRUE" MobileDefaultView="TRUE" Type="HTML" DisplayName="All Items" Url="/Lists/MySiteNavigationMenu/AllItems.aspx" Level="1" BaseViewID="1" ContentTypeID="0x" ImageUrl="/_layouts/images/generic.png">
...
...
				<ViewFields>
					<FieldRef Name="Attachments"/>
					<FieldRef Name="LinkTitle"/>
					<FieldRef Name="Link_x0020_URL"/>
					<FieldRef Name="Link_x0020_Order"/>
					<FieldRef Name="Show_x0020_Menu_x0020_Item"/>
					<FieldRef Name="Parent_x0020_Menu"/>
					<FieldRef Name="OpenNewWindow"/>
				</ViewFields>
				...
			</View>

Any ideas what could be going on here?

Appreciate your response

-Athadu