SharePoint 2013

first post: christodoulos5 wrote: Does the web part works with SharePoint 2013?

Gaping in Navigation

first post: kamalaagust wrote: Hi there, I'm trying to make a SP Navigation like below: Nav1|...

latest post: lekhyapothini wrote: HI , You can try With the following spNavigation.css .spNavigatio...

Error using SpNavigation cross web applications (mysite)

first post: RasmusL wrote: Hi! My company are currently implementing a new intranet and we ha...

The Link URL is rendered with the description appended to it???

first post: athadu123 wrote: Hi I am trying out the 2010 version of the web part. I have it set...

css for selected item

first post: clechner wrote: Can't get selected item CSS to work.

latest post: tarjeieo wrote: Here's a workaround: http://sharepoint.stackexchange.com/questions/...

CSS Selected Item Issue

first post: prakashacharya wrote: Is there any way to make selected item highlight? Please let me kno...

latest post: tarjeieo wrote: Here's a workaround: http://sharepoint.stackexchange.com/questions/...

Error Upon adding the Webpart in SPD

first post: thomasasanders wrote: As soon as I add the webpart control line directly below the <asp:C...

latest post: lowry0031 wrote: I am experiencing the same thing. My site is not at the Root and I ...

Open in New Window not working

first post: prakashacharya wrote: i follow the documentation and installed this solution. Everything ...

Navigation Menu did not show in some application pages

first post: glee wrote: I tried the solution, it is an excellent work! It works in most of ...

latest post: CesarR wrote: Hopefully, you have already figured out the source of the problem. ...

Bread crumb with this Menu

first post: surajsakhare wrote: Hi,1. Menu is working fine. But still i need to create site in ROOT...